top of page
Vyhledat

Spätná väzba účastníkov Holistického výcviku

Aktualizováno: 3. 4.

Je možné odložiť zábrany, ostych, hanblivosť a zažiť absolútnu slobodu? Bez posudzovania a strachu preskúmať vlastné vzrušenie, sexualitu, pocity? Spoločnosť nás často zväzuje a preto sa nevieme uvoľniť.


Naše kurzy prinesú potrebné nástroje a zručnosti pre úplné uvoľnenie. Ich účastníci začnú vnímať seba, svoje telo aj svet úplne inak. Plnšie, hlbšie, pravdivejšie. Pozývame Vás prečítať si ich spätnú väzbu.


Účastník


"Pre mňa, tie zážitky, ako sme prišli a postupne sa zoznamovali a čo sme sa učili, u mňa na emočnej škále stúpali stále vyššie a vyššie. Posledný večer boli na najvyššej možnej úrovni a možno som také ani v živote nezažil."


rituál masáž tantra
Rituálny obrad Sávitryí

"Pekne to stúpalo, až na maximum. Som s tým veľmi spokojný a aj prekvapený. Nečakal som, že to bude také príjemné. Lebo som si hovoril, mám tam ísť, nemám tam ísť? Analýzy sa mi motali v hlave. Ale som si povedal dnes ráno, som rád, lebo som šťastný, že som tu bol. Že som sa niečo naučil."

Nečakal som, že to bude také príjemné.


Účastníčka


"Cítim, že som inde, ako keď som prišla. Neviem, či je to vidieť navonok. Neviem to vysvetliť, popísať. Lebo je to vo vnútri. Ty si sa pýtala, či si beriem niečo praktické. Nie je to úplne praktické, lebo to neviem ani popísať. Pravdepodobne mi niečo mení osobnosť. Málokedy sa mi stáva, že neviem niečo opísať. Už som niekde inde."




Účastník


"Cítim sa uvoľnene, spomalene, kľudne. Vôbec sa mi nechce vrátiť do reality, z ktorej som sem prišiel. Ostal by som tu ešte mesiac. Dni kurzu mi dosť veľa dali. Dokázal som vypnúť hlavu, odložiť ju. Nemal som žiadne myšlienky, nezaujímalo ma, kto si čo o mne myslí. Mohol som užívať moment tu a teraz.



Účastníčka


rituál masáže tantra
Rituálne miesto na masáže

"Momentálne sa cítim uvedomelejšie. Ženskejšie. Pripravená aj dávať bezpodmienečnú lásku.


Som veľmi uzatvorený človek a ťažko zo mňa city vychádzajú von. Teraz mám príležitosť byť iná. Tým, že budem uvedomelejšia, budem lásku okolo seba viac rozdávať. Zároveň aj dotyky a podobne."










Momentálne sa cítim uvedomelejšie. Ženskejšie.


A my ďakujeme všetkým odvážnym účastníkom, ktorí sa rozhodli a prišli, aby sa naučili žiť krajší, príjemnejších a naplnenejší život.


Xenie a tým Sávitryí



-> Pozri aj:


27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page